Megyei foci

2024.04.19. 08:27

„Feljöttünk, mint a talajvíz, most már csak a szűrő kell, hogy tiszta legyen”

Labdarúgás: Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 24. forduló (kezdés: 17.00)

Nehéz mérkőzés vár a fehér mezes újfehértóiakra

Fotó: Gazdag Mihaly

Szombat 
Nyírbátor (7.)–Vásárosnamény (14.) 
Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Ha már idegenben nem megy a csapatnak, szeretnénk a hazai sorozatunkat folytatni. Kicsit megfogyatkoztunk, de aki hadra fogható lesz, mindent meg fog tenni a győzelemért. 
Piskóti Zsolt, a Vásárosnamény edzője: – Hétről hétre közel állunk ahhoz, hogy sikerüljön egy bravúrgyőzelmet vagy legalább pontot szereznünk. A helyzet most sem lesz egyszerű, de mindent meg kell tennünk, és akkor talán a szerencse is mellénk áll.

Mátészalka (5.)–Nyírmeggyes (16.) 
Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Hazai pályán más lehetőségünk nincs és mást nem is tudunk elfogadni a csapattól, kizárólag a győzelmet. 
Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Nem örülök, hogy ellenfélként kell Mátészalkára mennem, hiszen szerettem ott dolgozni, és azóta is szurkolok nekik, hogy érjék el a céljaikat. Természetesen ők az esélyesek szombaton, de mi sem feltartott kezekkel lépünk pályára.

Mándok (4.)–Csenger (8.) 
Kocsis János, a Mándok edzője: – Olyan ellenféllel találkozunk, amely mindenkire veszélyes, több, tiszteletet parancsoló eredményt ért már el. Az utóbbi mérkőzéseken gondunk van a helyzetkihasználással, hiába alakítunk ki helyzeteket, ziccereket, ezekből kevés gólt szerzünk. Ha ezen tudunk javítani, akkor lesz rá esélyünk, hogy három ponttal gazdagodjunk. 
Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Jót tett a csapat önbizalmának a múlt heti győzelem. Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű Mándokon, hiszen jó csapat otthonába látogatunk, versenyben van a bajnoki címért. Ettől függetlenül bízunk a minél jobb eredmény elérésében.

Nagyecsed (6.)–Újfehértó (3.) 
Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Nagyon jó tavaszt produkál a vendégcsapat, előttünk is áll ellenfelünk, így hazai pályán sokat kell tenni a győzelemért szombaton. Ősszel talán a legjobb meccsünk pont ellenük volt, remélem, meg tudjuk ismételni az ottani teljesítményünket. 
Antal István, az Újfehértó edzője: – Feljöttünk, mint a talajvíz, most már csak a szűrő kell, hogy tiszta legyen!

Tarpa (2.)–Nyírbéltek (13.) 
Bubis Iván, a Tarpa edzője: – A szerdai kupafordulót jól zártuk, hazai pályán ezt a fajta mentalitást és játékot szeretnénk látni a fiúktól a szombati bajnoki mérkőzésen is. 
Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Az elmúlt hétvégén ragyogó teljesítményt nyújtott a csapat az első félidőben, kár, hogy a lehetőségeinket nem értékesítettük. Ha a mutatott teljesítményt tudjuk nyújtani a hétvégén, akkor eredményesek lehetünk.

Kemecse (11.)–Nyíregyháza II. (9.) 
Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Nehéz hétvége vár a csapatra, bízom benne, hogy mindenhol megfelelünk az elvárásoknak. 
Szatke Zoltán, a Nyíregyháza II. edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk nyerni!

Vasárnap 
Kótaj (12.)–Ibrány (15.) 
Seregi Mihály, a Kótaj edzője: nem nyilatkozott. 
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzője: – Bízunk a srácokban, az elmúlt hétvégén jelesre vizsgáztak küzdeni tudásból! Szeretnénk átmenteni ezt a mentalitást a Kótaj elleni mérkőzésre is. Ha ezt megvalósítjuk, van esélyünk arra, hogy gyarapítsuk pontjaink számát!

Nagykálló (10.)–Kállósemjén (1.) 
Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Attól függetlenül, hogy a tavalyi bajnok érkezik, mindent meg fogunk tenni hazai pályán, hogy eredményesen zárjuk a hétvégét. 
Ovszijenko Vologyimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Mivel szomszédvári rangadó, komolyan készülünk rá. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, de mindent megteszünk a győzelem érdekében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában