Laskod

2024.04.26. 20:54

Tragikus baleset Laskodon - Traktor hajtott át egy biciklisen (videó)

Mentőhelikopterrel vitték kórházba, ahol később belehalt a sérüléseibe.

Szon.hu

Csütörtökön délután Laskodon ütött el egy traktor egy biciklist. A Tények információja szerint hátulról gázolta el az úton valószínűleg szabályosan tekerő férfit, akin áthajtott a munkagép. Úgy tudni, a traktor vezetője a rakománya miatt nem vette észre az áldozatát. A férfi a gázoláskor a traktor kerekei alá zuhant, ami áthajtott rajta. Egy rokona nyilatkozott a Tényeknek. Elmondta, hogy a gép villájára fel volt függesztve egy big-bak zsák, amitől nem látta a kerékpárost, és keresztülhajtott rajta. Akkor vette csak észre amikor túlment rajta. A riportban elhangzik, hogy az elsődleges vizsgálatok szerint a kerékpáros férfi szabályosan közlekedett amikor megtörtént a tragédia. A traktor hátulról tarolta le, a mentők több egységet is riasztottak a balesethez.

– Két mentőegységet, és a debreceni mentőhelikoptert riasztotta a nyíregyházi mentésirányítás a helyszínre, ahol egy kiérkező hatvan év körüli férfit találtak, aki életjeleket már nem mutatott, ezért azonnal megkezdték az emelt szintű újraélesztését. A kitartó és szakszerű beavatkozásnak köszönhetően újraindult a férfi keringése, akit stabilizálást követően életveszélyes állapotban azonnal traumatológiai centrumba szállítottuk – nyilatkozta Ménes Dávid, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa a Tényeknek.

Megkeresésünkre a vármegyei rendőr-főkapitányság elmondta, hogy a férfi a kórházban belehalt a sérüléseibe, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Videó:  tenyek.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában