felhívás

2019.08.08. 10:56

Cserbenhagyta a Bocskain elsodort nőt a teherautósofőr – tanúk jelentkezését várják

Nyíregyházán elsodort egy gyalogost.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/2691/2019. bü. számon folytat büntetőeljárást segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a tehergépkocsival közlekedő járművezető 2019. augusztus 2-án 11 óra 58 perckor Nyíregyházán, a Luther utca és a Bocskai utca kereszteződésében nem biztosított az úttesten áthaladási elsőbbséget egy gyalogosnak.

Az eddig ismeretlen hatósági jelzésű és típusú tehergépkocsi kanyarodása közben nekiütközött a kijelölt gyalogos átkelőhelyen áthaladó nőnek, aki ennek következtében megsérült. A járművezető megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhaladt a Bocskai úton.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kérik, hogy jelentkezzen a tehergépkocsi vezetője, valamint azok, akik a balesetről információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívó számon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában