Még formálódóban a nyírbátori együttes kerete

Az első tréningen már játék is volt
Az első tréningen már játék is volt - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A Szilágyi Krisztián dirigálta csapat szombaton a mátészalkaiak ellne kezdi az edzőmeccsek sorozatát.


Egymás után érkeztek a játékosok a nyírbátori stadionhoz. Üdvözölték egymást, majd az öltözőbe vonultak, ahol előbb Baracsi Balázs, a Nyírbátori FC elnöke, majd az új mester, a korábbi játékostárs, Szilágyi Krisztián szólt a focistákhoz.

Négyen távoznak

– Még formálódik a keret, a nyitóedzésen huszonketten vettek részt. A Spartacus U 19-es csapatának négy játékosa is itt kezdte az edzéseket és még néhány próbajátékos. Az első edzőmeccset szombaton játsszuk, akkor a Mátészalka lesz a vendég – így Baracsi Balázs.
Az elnök azt is elmondta, hogy az érkezési oldalon egyelőre egy biztos játékos van, ő pedig Szegedi Bence, aki a Szpari kötelékébe tartozik, legutóbb Cigándon játszott kölcsönben. Távozik Bátorból Roszel Róbert (Nagyecsed), Kinczel Ervin (Füzesgyarmat), Fekete Tamás (Sényő) és Mankó Dávid (Taksony). Utóbbi a fővárosban folytatja tanulmányait, ezért igazol a taksonyiakhoz.

– Nyíregyháza és a klubunk között létrejött egy szorosabb együttműködés, ennek fényében is nagyon megtisztelő és egyben csodás kihívás, hogy egykori nyíregyházi és nyírbátori labdarúgóként most kipróbálhatom magam itt edzőként. Az egyesület és én is csak pozitívan állunk az egészhez. – Több jelenlegi csapattaggal játszottam együtt korábban, de nem hiszem, hogy ebből bármiféle gond adódna, sőt.

Bármiről beszélhetnek vele

– Játékospárti edzőnek tartom magam, ez egészen biztosan így lesz itt is. Azt tartom, hogy mindenkinek tudnia kell a feladatát meccsen és edzésen, a pályán kívül aztán nyugodtan lehet velem beszélgetni bármiről – vallotta Szilágyi Krisztián.

MK
hirdetés