Futsal

2024.05.07. 09:06

Véget ért a nyírbátori futsalosok nagy menetelése

A Nyírbátori SC vereséggel zárta a futsal NB I jelenlegi kiírását, így is feljebb lépett az előző szezonhoz képest.

Kilenc győzelem után kapott ki a Nyírbátor

Forrás: klub

Mint ismert, a Nyírbátor a legjobb pozícióból vághatott neki az alsóházi rájátszásnak, és a várakozásoknak megfelelően nagyon korán biztosította bennmaradását, majd az is hamar eldőlt, hogy eléri célját, vagyis az újoncidényében megszerzett 10. pozíciónál jobb helyen végez idén.

Ez annak volt köszönhető, hogy a Bátor kilencből kilenc meccset megnyert a rájátszásban!

A hétfő esti utolsó fordulóban már csak az volt a tét, hogy a mieink megőrzik-e makulátlan mérlegüket. Ennek megfelelően indult a találkozó, Szentes-Bíró Tamás találatával már az első percben vezettek a hazaiak, a szünetig meg is tartották az állást, az életéért küzdő Magyar Futsal Akadémia azonban a második félidőben fordított, s 5–1-re diadalmaskodott. A fővárosiaknak igen nagy szükségük volt a győzelemre, ugyanis a PTE-PEAC megverte az Aramist, így megelőzte volna az MFA-t, ha az akadémisták nem szereznek három pontot.

Az alsóházi csapatoknak tehát befejeződött az idény. A Pécs és a Maglód kiesett az élvonalból, a Nyírbátor az összesített hetedik helyen végzett.

Futsal: NB I, alsóházi rájátszás, 10. forduló
Nyírbátori SC–Magyar Futsal Akadémia 1–5 (1–0)
Nyírbátor, v.: Czene-Joó, Deme (Róka).
Nyírbátor: Bazsányi – Szentes-Bíró, Bartha, Orosz, Molnár. Csere: Dobi, Tóth, Szabó S., Varga, Sánta, Karácsony, Csorvási, Szucsányi, Csoma. Vezetőedző: Elek Gergő.
MFA: Vincze – Módly M., Véghelyi, Tarpai, Szabó B.. Csere: Boldizsár, Joó, Boznánszky, Fábián, Módly D., Szabó D., Bokor, Nguyen, Lőrincz. Vezetőedző: Boznánszky Gábor.
Gól: Szentes-Bíró (1.), illetve Szabó B. (21.), Módly M. (23., 27.), Vincze (35.), Szabó D. (38.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában