Asztalitenisz

2024.05.02. 15:59

Vármegyei sikerek a MEFOB-on

Idén Győrben rendezték a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) asztalitenisz versenyeit, a kétnapos megméretésen 8 különböző versenyszámban küzdött meg egymással közel 100 sportoló az ország mintegy 20 felsőoktatási intézményéből. A seregszemlén asztalhoz álltak a férfi és női extraliga meghatározó játékosai, korábbi utánpótlás válogatott versenyzők, és felnőtt válogatott kerettagok, köztük a NAC Nyíregyháza tagjai is. A pécsi egyetem színeiben induló Laskai Írisz oldalán Dari Helgával megnyerte a női csapatversenyt, Adamik Csenge pedig tagja volt az ezüstérmes Budapesti Műszaki Egyetem csapatának. A párosok versenyében Dari Helgával szintén élen végzett Laskai Írisz, Adamik Csengének ezúttal is második hely jutott. Egyéniben mindkét lány a dobogó harmadik fokára állhatott fel. 

 

Férfiaknál a nyírbátori Molnár Dávid tarolt, a pécsi egyetem színeiben csapatban, párosban és egyéniben egyaránt aranyérmet nyert. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában