Kézilabda, vármegyei bajnokság

2024.05.07. 13:01

Fehérgyarmaton hasalt el a bajnok SZIKE 1

Szon.hu

Forrás: www.istockphoto.com

Hétvégén újabb fordulót rendeztek a vármegyei bajnokságban, ahogy már megszokhattuk, a csapatok ezúttal sem fukarkodtak a gólokkal. Legtöbb dolga Nyírpazonyban akadt a jegyzőkönyvvezetőnek, hetvenhét gólt kellett rögzítenie a testvértalálkozón, amelyen a SZIKE másodikszámú gárdája a SZIKE Nyírpazonnyal mérkőzött. Egyel kevesebb volt a termés Balkányban, ahol a KSZSE állva hagyta a házigazdákat és harmincnyolcgólos győzelmet aratott. Ilyet utoljára a Főnix csarnokban láthattunk április 11-én, amikor a magyar női kézilabda-válogatott  49–11-es győzelemmel kezdte a debreceni olimpiai selejtezőtornát Nagy-Britannia ellen. Legkevesebb találatot a Fehérgyarmaton láthatott a 80 főnyi közönség, ahol a házigazdák egy góllal verték a már bajnok SZIKE 1 gárdáját.
Vármegyei bajnokság, 18. forduló eredményei: Balkány–KSZSE 19–57, Fehérgyarmat–SZIKE 1 34–33, SZIKE 2–SZIKE Nyírpazony 43–34.

A bajnokság állása

mksz.hu


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában