Csenger

2024.05.07. 09:54

Mága Zoltán Csengerben

Az ország nagyobb városaiban, Erdélyben és a Vajdaságban folytatja jótékonysági születésnapi koncertjét.

L. Tóth Lajos

Csengerben is sztárvendégeivel lép fel a Liszt Ferenc-díjas hegedűművész

Forrás: Fotó: MW

Az 50 év 50 koncert című születésnapi jótékonysági koncertsorozat részeként a következő napokban és hetekben Magyarország nagyobb városaiban, Erdélyben és a Vajdaságban lép fel Mága Zoltán hegedűművész, aki április 27-én telt házas koncertet adott az MVM Dome csarnokban. 

Ingyenes a koncert, de... 

A Liszt Ferenc-díjas hegedűművész 50. születésnapja alkalmából mintegy 500 fellépővel és közreműködővel szervezett gálakoncertje kiállás volt Európa és Izrael békéjéért, emellett az MVM Dome-ban a hegedűművész 5 millió forint összegű támogatást adott át az állami gondoskodásban és hátrányos helyzetben élő gyermekek megsegítésére. 
Mága Zoltán egy-egy millió forinttal támogatta a Honvéd Kórházat és az autizmussal élő gyermekek oktatását segítő SNI Suli Tanodát, illetve az Ágota Alapítványt és a Szülők Háza Alapítványt. Mága Zoltán a gyermekek jövőjét és fejlődést támogatva egymillió forintot adományozott a Rajkó Zenekarnak. 
Május 8-án, szerdán 18 órától a csengeri Makovecz Imre Általános Iskolában lép fel. Megtudtuk, a rendezvény a csengeri önkormányzat jóvoltából ingyenes, de a belépés előzetes regisztrációhoz kötött ([email protected], 44/520-005).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában