Újfehértó

2024.05.06. 19:45

A kormány számára Magyarország az első

Tarnavölgyi Gergely

A kormány számára Magyarország az első

Fotó: Sipeki Péter

A Fidesz-KDNP országjáró fóruma hétfőn este Újfehértóra érkezett. Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő meghívására dr. Rétvári Bence parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes a Zsindelyes házban, a fórum előtt megtartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a baloldali pártokkal ellentétben a magyar kormány számára Magyarország, a magyar emberek az elsők, és nem szabad hagyni, hogy az uniós választások után olyan emberek vezessék Európát, akik a háborút, a migrációt és a genderideológiát támogatják.

– Minden idők legintenzívebb európai uniós választási kampányában vagyunk, sohasem kellett még arról dönteni, hogy olyan emberek üljenek be az Európai Parlamentbe, akik a béke pártján állnak, vagy olyanok, akik a fegyverszállításról beszélnek, és az orosz-ukrán háborút még terebélyesebbé tennék – fogalmazott dr. Rétvári Bence parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes. 

Támogatástól estek el

A fórum vendégeit dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő köszöntötte. A kiemelt témák mellett sajnálatát fejezte ki amiatt is, hogy a jelenlegi polgármester alatt történelmi lehetőséget szalasztott el Újfehértó, mert rengeteg támogatástól esett el a város.  

Az újfehértói származású Papp Zsolt György, az Agrárminisztérium helyettes államtitkára szerint is sorsfordító lesz a június 9-ei uniós parlamenti választás. 

–  Megfontolt, okos döntést kell hoznunk egy olyan erős, együttműködő, szervezett közösség tagjaként, mint amilyen a Fidesz-KDNP pártcsalád – fogalmazott Papp Zsolt György. 

A fórum vendégeihez Kiss Ernő, a Fidesz-KDNP újfehértói polgármester-jelöltje is szólt, érintve olyan fontos elemeket, mint a gazdaságfejlesztés, az úthálózat bővítése és a meglévő utak minőségének javítása. A hétfő esti fórum vendége volt Hidas Dóra, a Fidesz-KDNP EP-képviselőjelöltje is. Kiemelte, Brüsszel tönkretette és cserben hagyta a magyar vállalkozásokat, a magyar gazdákat és az Európai Parlament jelenleg többségben lévő baloldali képviselői a háború folytatása mellett lobbiznak és foglalnak állást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában