Nyírtét

2024.04.25. 10:47

Őrült Motorosok várják a segítőkész donorokat

Szon.hu

A skanzen megszokott helyszín

Forrás: Archív fotó: KM

Huszonegyedik alkalommal lesz motoros véradás a Sóstói Múzeumfaluban. A Szász Károly koordinálásával rendezendő program szervezése a célegyenesbe fordult. Percre pontosan lefixálták, hogy vasárnap miként alakul a menetrend.

– Évek óta hagyomány, hogy a Nyírtéti Őrült Motorosok (melynek jómagam is tzagja vagyok) a helyi piactéren fogadják a vendégeket. Reggelivel fogadjuk a leendő véradókat, majd megkoszorúzzuk a közlekedési balesetben elhunytak emlékművét – említette Révész Dezső, Nyírtét polgármestere. – A mi kis csapatunk 1998-ban alakult, és voltunk sok motoros találkozón, tájtúrán. Csupa kellemes emléket őrzünk. Mindig normál mederben, balesetmentesen motoroztunk. Természetesen - miként az elmúlt évtizedekben - én is vért adok.

– Aki egyszer donor lesz, azt gondolom, utána a vérellátó számíthat rá. Ez egy nemes cselekedet – tette hozzá Szász Károly, a Honda Szász ügyvezetője. 

Nyírtétről rendőri kísérettel motoroznak a Sóstói Múzeumfaluba, ahol a véradás mellett egy hangulatos program és egy jóízű ebéd vár a résztvevőkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában