Gávavencsellő

2024.04.18. 11:07

Mindenki jó valamiben

Legyen célod, hogy élj, s ne csak a napokban tengődj, legyen hited, hogy megvalósíthasd céljaid!

Szon.hu

Nagy sikert aratott a Rakovszky Sámuel Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Iskola, valamint a Gávavencsellői „Kicsi Kincs” Biztos Kezdet Gyerekház közös szervezésében megrendezett Roma Nemzetiségi Hét záróeseménye április 12-én. 
A „Gyöngymesék” című kiállítást az Igazgyöngy Alapítvány Művészeti Iskola igazgatóhelyettese, Kiss Papp Csilla nyitotta meg. A „Tégy jót” rajzpályázat helyezettjeinek dr. Karakó Lászlóné adta át a díjakat. Túróczi Martin Gergő fuvolajátéka, Leonard Cohen Halleluja című dala minden jelenlévőt magával ragadott, akár Lázár Péter, a TEF Támogatásirányítási Főosztály módszertani munkatársának gondolatébresztő gondolatai és gitárjátéka. 

Meghitt pillanatok 

Az i-re a pontot a Ki mit tud? versengés tette fel, ahol számos tehetséges tanuló lépett színre vers és próza, tánc, valamint ének kategóriában. A tartalmas és meghitt pillanatokat a „Tálentum” Hagyományőrző Csoport zárta vastapsot aratva. 
Néhány gondolatot szeretnék még megosztani a nap margójára, Lázár Péter három tanácsát: „Legyen célod, hogy élj, s ne csak a napokban tengődj, legyen hited, hogy megvalósíthasd céljaid, s legyen kitartásod, mellyel valóra váltod önmagad!” Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő szavai szintén elgondolkodtatóak: „A sikert a közösségben élhetjük meg!” S nagyon fontos az iskola aulájában elhelyezett gondolat: „Mindenki jó valamiben!”  Türk Mária 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában