Nyíregyháza

2024.03.27. 17:08

Az új cégek is megtalálták számításukat

Az évek óta kiállító partnerek mellett új cégek is folyamatosan megjelennek a Kelet Állásbörzén.

Lengyel Nóra

Az új cégek is megtalálták számításukat

Fotó: Sipeki Péter

A W-Scope Hungary Kft., mely jelenleg a nyíregyházi ipari parkban építi a gyárát, szeretné megismertetni a céget a munkavállalókkal. Megtudtuk: a toborzást már megkezdték adminisztratív területre, de mérnököket, műszak- vezetőket is keresnek, jövőre pedig a betanított munkásokra fókuszálnak.

A munkaerő- közvetítéssel és -kölcsönzéssel foglalkozó Menton Jobs Kft. is első alkalommal vett részt a Kelet Állásbörzén. Bikádi Andrea regionális vezető lapunknak elmondta: folyamatosan építik a kapcsolatokat a régióban, a betanított munkásoktól a felső vezetőkig várják a jelentkezőket.
– Nagy örömünkre sokan álltak meg a standunknál, volt, aki felkészülten érkezett, önéletrajzzal, de mivel mentorálási tevékenységet is folytatunk, segítjük azokat is, akiknek erre szükségük van, hiszen mindenkinek az a célja, hogy megtalálja a megfelelő állást – mondta a regionális vezető.

Új lehetőségek

Érdemes a mai világban több lábon állni, vagy váltani, ha szükséges – ehhez nyújt segítséget a különböző képzéseivel a Szent Bazil Görögkatolikus Technikum.
– Ezekkel az ingyenes tanfolyamokkal piacképesebb végzettséget szerezhetnek a jelentkezők akár felnőttképzés keretében, délutáni órákkal is, de érettségit is lehet szerezni a technikumban – ajánlotta képzéseiket Hudák Helga iskolatitkár, és örömét fejezte ki, hogy sokan érdeklődtek az intézmény kínálata iránt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában