Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.04.25. 08:49

Jogosítvány nélküli vezettek mindketten

Az elmúlt 24 órában történt.

Szon.hu

Forrás: Fotó: police.hu

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 30 éves rétközberencsi lakost április 24-én. A férfi ellen a Kisvárdai Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Készenléti Rendőrség munkatársai április 24-án Nyíregyházán ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő nyíregyházi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a 44 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt előállították a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2024. április 24-én Nyírbátorban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a 24 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt előállították a Nyírbátori Rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

-közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában