Tündérszépek 2024

2024.05.09. 08:57

Vasárnapig még lehet nevezni

Az idei Tündérszépek fontos állomásához érkezik: hamarosan lezárul a május 12-éig tartó nevezési szakasz.

Szon.hu

Szakemberek készítik fel a lányokat a fotózásra

Fotó: Sipeki Péter

Elmúltál már 18, de nem vagy még 36 éves? Szabolcs-Szatmár-Beregben élsz, vagy itt tanulsz? Vonz a rivaldafény és a modellek különleges világa? Ha ez előző kérdésekre igen a válaszod, jelentkezz a Tündérszépek szépségversenyre! Nem kell mást tenned, mint kitölteni a jelentkezési lapot és feltölteni magadról három jól sikerült fényképet a Szabolcs Online aloldalára. A szavazás folyamatos, a regionális fordulókból a zsűri döntése alapján a legszebb jut tovább az országos döntőbe, a közönség szavazatai alapján további egy lány mérkőzik meg a többi régió győztesével szeptemberben. A győztes főnyereménye egy egyéves autóhasználat, mobiltelefon és szépségápolási csomag, de a verseny udvarhölgyeire és közönségdíjasára is értékes nyeremények várnak. 

A szavazók is nyerhetnek 

Most ráadásul a szavazók is versenybe szállnak: azoknak, akik május 30-áig voksolnak a Tündérszépek regionális elődöntőjében, minden vármegyében esélyük lesz arra, hogy egy 2 fő részére szóló wellnesshétvégét nyerjenek. A lányokat ezúttal is országosan ismert mentorok kísérik: ebben az évben Tótpeti Lili mellett Köllő Babett és Kárpáti Rebeka lesz a versenyzők segítségére. Legyél te az, aki személyesen is találkozik velük, jelentkezz, és váltsd valóra az álmaidat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában