Bulvár

2024.05.06. 09:21

"Vannak nehézségeim" – Szabó Zsófi élete problémás időszakáról vallott

A celeb szerint sokan tökéletesnek gondolják az életét, de ez korántsem így van.

Szon.hu

Fotó: Szabolcs László

Szabó Zsófi Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést, amelyben leírta, minden nap hálás azért, hogy egészséges és amiért őszinte emberek veszik körül. Megosztotta azt is, hogy bár nem szokta posztolni a problémáit, azért az ő élete sem zökkenőmentes.

Gondoltam, megosztom veletek, hogy nálam sem mindig minden tökéletes, mint ahogy azt általában itt az Insta-világban gondolják rólam. Ahogy mindenki másnak, úgy nekem is vannak nehézségeim, és ma volt az első nap, hogy úgy éreztem: túl vagyok ezen a nehezebb időszakon – fogalmazott a műsorvezető, aki ugyan nem részletezte, hogy konkrétan mire, mikre gondol, követői így is egy emberként jelezték neki támogatásukat.

A szemed szomorú… ölellek… – jegyezte meg egy kommentelő. A celeb remélhetőleg valóban végleg maga mögött hagyta a problémás időszakot. Nemrég például mi is megírtuk, hogy durva támadás érte Zsófit a külseje miatt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában